Le pur sang - wijnen met een verhaal

Le pur sang staat tussen de wijnbouwer en u als wijngenieter. Korter dan dit kan de keten niet zijn.

De kern, dat is wijn met persoonlijkheid. Wijnen die gemaakt zijn door gepassioneerde wijnbouwers en die gedegusteerd worden door gepassioneerde wijnliefhebbers. Wijnen die in goed gezelschap vergezeld worden van aangepaste gerechten.

Het verhaal, dat is in de eerste plaats dat van de wijnbouwer. Meer dan ooit wordt de nadruk gelegd op de terroir van de wijngaarden en de filosofie, vaak biologisch en/of biodynamisch. Vegan is in opkomst.

We werken met een compact assortiment met telkens de beste cuvées van gekende wijnbouwers en dit in verschillende prijsklassen. Maar we gaan ook op zoek naar nieuwe opportuniteiten binnen Europa die we soms maar beperkt en tijdelijk kunnen aanbieden. Duurzaam wegens de kleine ecologische voetafdruk.

Het kader, dat is uw beleving. Le pur sang zoekt de beste gastronomische combinaties voor elke wijn, zowel voor particulieren als voor professionele klanten.

Op onze website kan u eenvoudig zoeken, vergelijken, bestellen, via de nieuwe webshop, via e-mail of telefonisch. U kan bij ons op de Wieltjes 1 de wijnen afhalen of ze worden bij u thuis of op de zaak geleverd.

Vanzelfsprekend sta ik altijd klaar voor advies en goede raad en de goed uitgebouwde website/webshop is een grote bron aan achtergrondinformatie. Wijnliefhebbers die dat wensen, krijgen na inschrijving voor de nieuwsbrief, een uitnodiging voor onze degustaties.